Капкейки молочні з цукатами та марципановими ягодами
декорування, солодка випічка духовка
4 Червня, 2018
Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)
Ingredients
Борошно - 2 склянки
Яйця - 4 шт.
Сода гашена - 0,5 ч. ложки
Розпушувач - 0,5 ч. ложки
Сіль
Масло вершкове - 100 г
Молоко топлене - 200 мл
Цукор - 100 г
Цукор ванільний - 4 ст. ложки
Кокосова стружка - 2 ст. ложки
Цукати - 100 г
Марципан різнокольоровий
СИРОП:
Вершки - 100 мл
Молоко згущене - 2 ст. ложки
Лікер «Бейліз» - 1 ст. ложка
Directions
1Масло змішати з цукром і нагрівати на водяній бані до повного розчинення. Потім збити так, щоб він трохи посвітлів і по одному, не припиняючи збивати, ввести яйця і кокосову стружку.
2Просіяне борошно змішати з сіллю, содою і розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш борошно та молоко. Швидко вмішати лопаткою / ложкою цукати.
3У формочки для випікання розкласти паперові розетки. Кожну формочку наповнити тістом на 3/4. Випікати капкейки в розігрітій до 180°С духовці близько 25‑30 хвилин. Вийняти з формочок, просочити сиропом і остудити.
4Остиглі вироби укласти в кошики без дна, сплетені з коричневого марципану.
5З червоного марципану зробити ягоди.
6Укласти на капкейки ягоди та прикрасити кулінарним перлами.