172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
Цвітна капуста - 0,5 качана
Морква - 3 шт.
Цибуля - 3 шт.
Часник - 3 зубчики
Печериці - 3 шт.
Рис відварний - 200 г
Квасоля стручкова - 100 г
Каррі - на кінчику ножа
Сіль
Перець чорний
Олія
Directions
1Моркву, квасолю, капусту, картоплю очистити. Промити та відварити окремо всі овочі.
2Цибулю, часник і гриби очистити, нарізати кубиками й обсмажувати на сковороді з олією 3 хвилини.
3Потім додати рис, квасолю, розібрану на суцвіття капусту, нарізані кубиками картоплю і моркву, все перемішати та викласти у змащену форму. Зверху скропити олією і поставити в розігріту до 200°С духовку на 10 хвилин.