грибне рагу
грибне рагу

Рагу грибне

  ,   ,

6 Червня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гриби - 300 г

Картопля - 3 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Горошок зелений свіжий - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Цибуля зелена

Сіль

Directions

1Гриби крупно нарізати і покласти в горщики.

2Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на олії.

3Додати нарізані кубиками картоплю і моркву, смажити 10 хвилин.

4Покласти в горщики на гриби, додати зелений горошок, посолити, влити розведене 3 склянками гарячої води томат-пюре і тушкувати в духовці 20 хвилин.

5При подачі посипати рагу нарізаною зеленою цибулею.

00:00