Ананас у сиропі / з сиропом десерти японська кухня вегетаріанське, низькокалорійне 9 Червня, 2018 Вегетарианский стол (Семь поварят) 50 рецептов японской кухни Cook: 30 mins Yields: 2 порції Ingredients ВАРІАНТ 1: Ананаси - 200 г Цукор - 2 ст. ложки Лікер - 4 ч. ложки ВАРІАНТ 2 (ЯПОНСЬКИЙ): Ананаси - 100 г Цукор - 30 г Ром або лікер - 5 г Цукрова пудра (за бажання) Directions ВАРІАНТ 1: 1Очищений ананас нарізати скибочками завтовшки 2 см, укласти у вазу віялом. 2СИРОП: цукор з'єднати з 1 ст. ложкою води, прокип'ятити 2 хвилини, зняти з вогню та ввести лікер. 3Подавати ананас, поливши охолодженим сиропом. ВАРІАНТ 2 (ЯПОНСЬКИЙ): 1Очищений ананас нарізати кружальцями та скибочками завтовшки 2‑3 мм, по 4‑5 на порцію, розкласти у вазі віялом або згорнути в трубочки. 2Окремо в соуснику подати міцний цукровий сироп з ромом або лікером. 3Замість сиропу можна обсипати ананасні кружальця та скибочки цукровою пудрою. 00:00