пшенично-гречаний хліб з волоськими горіхами
пшенично-гречаний хліб з волоськими горіхами

Хліб гречаний з горіхами

    ,

9 Червня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 315 мл

Патока - 3 ч. ложки

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 425 г

Борошно гречане - 75 г

Молоко сухе - 1,5 ст. ложки

Сіль - 1,5 ч. ложки

Цукор - 0,75 ч. ложки

Дріжджі сухі - 1 ч. ложка

Волоські горіхи - 50 г

Directions

1Завантажити в ємність компоненти, починаючи від рідин (якщо немає інших інструкцій): влити воду, патоку, олію. Борошном рівномірно покрити рідину, додати сухе молоко, у зроблені по кутах поглиблення покласти сіль, цукор, в ямку посередині насипати дріжджі. Якщо в інструкції зазначено, що дріжджі покласти в хлібопічку на самому початку, потрібно поміняти порядок додавання інгредієнтів.

2Виставити програму «Основний» або режим випічки з родзинками, корочку середню. Якщо програма «Основний», то в кінці замісу додати нарізані горіхи. Якщо є режим випічки з родзинками, то горіхи додати після сигналу хлібопічки.

3Готовий хліб остудити під рушником на решітці.

00:00