Гриби під «шубою» з овочів салати російська кухня 19 Жовтня, 2016 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 6 порцій Ingredients Гриби - 450 г Картопля варена - 4 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Морква варена - 1 шт. Яйця варені - 2 шт. Майонез - 1 стакан Зелень петрушки - 3 гілочки Directions 1Гриби очистити, великі нарізати скибочками. Лук порубати. 2Гриби з цибулею обсмажити на олії до готовності. 3Картоплю, моркву та яйця натерти на крупній тертці. 4Викласти в салатник шарами: гриби з цибулею, картоплю, моркву, яйця. Кожен шар змащувати майонезом. 5При подачі оформити салат скибочками грибів та зеленню петрушки. 00:00