175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Цвітна капуста - 100 г
Яйця - 3‑4 білка
Молоко 0,5% - 0,5 склянки
Олія сояншинкова
Перець солодкий - 0,5 шт. (за бажання)
Зелень (за бажання)
Сіль
Directions
1Цвітну капусту розламати на дрібні суцвіття та зварити.
2Поки капуста вариться, білки змішати з молоком, підсолити та збовтати.
3Капусту вийняти з води, покласти на гарячу сковороду з олією, трошки обсмажити.
4Потім залити обсмажену цвітну капусту білково-молочною сумішшю, накрити кришкою і поставити в духовку запікатися.
5За бажання можна прикрасити (а заодно і вітамінізувати) омлет зеленню і солодким болгарським перцем. Для цього незадовго до повного приготування прямо на незастиглу масу зверху викласти тонкі скибочки перцю і нарізану зелень.