Форель з рисом і овочами під арахісовим соусом
страви з риби здорове харчування
21 Червня, 2018
195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Форель - 700 г нерозрізаного філе
Рис довгозерний - 1 склянка
Перець солодкий - 2 стручки зеленого + 1 стручок червоного
Зелена цибуля - 1 пучок
Олія арахісова - 6 ст. ложок
ДЛЯ СОУСУ:
Олія арахісова - 4 ст. ложки
Цибуля ріпчаста - 3 шт.
Каррі - 2 ч. ложки
Сік яблучний - 2 склянки
Арахіс - 200 г очищених горіхів
Directions
1Рис замочити на кілька годин у воді.
2Стручки солодкого перцю очистити від насіння та нарізати соломкою.
3Розігріти в окремому посуді частину арахісової олії, в ній обсмажити перець з нарізаною цибулею, овочеву суміш посолити, поперчити.
4Рис кілька разів промити, після цього варити в підсоленій воді кілька хвилин до напівготовності.
5АРАХІСОВИЙ СОУС: Яблучний сік, тертий арахіс і каррі потушкувати в решті арахісової олії ~ 5 хвилин на повільному вогні.
6Філе риби розрізати на порції, обсмажити в розігрітій олії з двох боків і викласти на паперову серветку, щоб стекла олія після смаження.
7Рибу остудити, розрізати на порції.
8Змішати відварений рис, смажені перець і цибулю, додати до риби та полити арахісовим соусом. Усе потушкувати на маленькому вогні під закритою кришкою кілька хвилин до повної готовності рису.
Дієта для зміцнення хребта