Омлет-суфле з сиром і шинкою, ковбасою, сосисками, беконом або відварною куркою
Омлет-суфле з сиром і шинкою, ковбасою, сосисками, беконом або відварною куркою

Омлет-суфле

  , ,   ,

22 Червня, 2018

1000 советов дачнику 2018 №1 Январь

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Цибуля порей - 1 шт.

Шинка (ковбаса, сосиски, бекон, відварна курка) - 100 г

Сир - 50 г

Масло вершкове - 50 г

Вершки - 50 мл

Мускатний горіх

Зелень

Перець чорний

Сіль

Directions

1Шинку нарізати кубиками й обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.

2Додати нарізаний порей (білу частину стебла) і смажити, поки порей не стане м'яким.

3Збити яйця з вершками, додати нарубану зелень, натертий сир і всі спеції, перемішати.

4Залити яєчною сумішшю шинку з цибулею і поставити на 10‑15 хвилин в духовку, розігріту до 180°С. Перевірити, щоб омлет досить пропікся (ложкою, виделкою, зубочисткою).

5Винути готовий омлет з духовки, дати йому кілька хвилин охолонути, щоб зручніше було різати на порції, і можна подавати до столу.

00:00