Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Этюды о питании
Ingredients
Млинці
Сметана
Сухарі
ФАРШ З ЛІВЕРУ:
Лівер (серце, легеня) - 700 г
Цибуля - 2 шт.
Жир - 4 ст. ложки
Борошно - 1 ч. ложка
Бульйон або вода - 0,5 склянки
Перець чорний
Лавровий лист
Сіль
Directions
1На широкій сковороді спекти млинці за будь-яким рецептом.
ФАРШ З ЛІВЕРУ:
1Лівер (серце, легеню) розрізати на шматки масою 30-40 г, промити і зварити в підсоленій воді до готовності.
2Пропустити через м'ясорубку, злегка обсмажити з борошном і заправити соусом.
СОУС:
1Обсмажити дрібно нашатковану цибулю з жиром і борошном до світло-коричневого кольору.
2Додати бульйон або воду і проварити 10 хвилин. Після цього додати перець, лавровий лист, сіль.
МЛИННИЦЯ:
1У неглибоку змащену зсередини маслом і обсипану панірувальними сухарями форму укласти шарами млинці та фарш з ліверу. Нижній і верхній шари мають складатися з млинців.
2Облити верхній шар млинців сметаною, обсипати сухарями і запекти в духовці до утворення рум'яної скоринки.
3Форму з готовою млинницею перевернути на блюдо так, щоб нижній шар млинниці виявився зверху.