Млинниця з гречаною кашею та грибами
каші та круп'яні страви, млинці, оладки, сирники, пироги, страви з грибів духовка
21 Жовтня, 2016
Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Ingredients
МЛИНЦІ:
Борошно - 8 ст. ложок
Молоко - 0,6 л
Яйця - 4 шт. + 1 жовток
ГРЕЧАНА КАША:
Гречана крупа - 400 г
Яйця - 1 жовток
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Сіль
ГРИБИ:
Гриби
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Цибуля - 2 шт.
Борошно - 1 ст. ложка
Сметана - 1 стакан
Сіль
Перець
Directions
1Яйця змішати з борошном, посолити, розвести молоком і спекти тонкі МЛИНЦІ.
2Зварити розсипчасту ГРЕЧАНУ КАШУ: крупу підрум'янити на сковороді, розтерти з сирим жовтком, покласти вершкове масло, заварити 0,6 окропу, розтерти, щоб не було грудок, посолити за смаком, варити, злегка помішуючи, до загустіння, а потім томити в духовці.
3Тим часом ГРИБИ (найкраще білі - розмочені сушені або консервовані) підсмажити з вершковим маслом і дрібно нарізаною цибулею, додати борошно, сіль, перець, а незадовго до готовності - сметану, тушкувати до жовтого кольору.
4Готові гриби змішати з кашею.
5Каструлю або форму змастити маслом, посипати сухарями, дно і стінки викласти млинцями, потім шар каші - так чергувати, поки каструля не закінчиться. Зверху накрити млинцем, змастити маслом і поставити в помірно нагріту духовку на 30 хвилин, щоб зарум'янил