Форель у білому вині
Форель у білому вині

Форель у білому вині

    

26 Червня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель - 1 кг

Вино сухе біле - 700 мл

Лимони - 1 шт.

Сіль

Зелень - 3 гілочки

Directions

1Форель вимити, зняти шкірку, нарізати на великі шматки. Шматки форелі покласти в каструлю, полити вином і посолити. Вино має закрити форель наполовину. Додати до риби, залитої вином, дольки лимона, туди ж покласти вершкове масло.

2Каструлю з рибою поставити на вогонь і довести до закипання вина. Після цього вогонь зменшити, каструлю закрити кришкою, продовжити тушкувати форель 20 хвилин.

3Готову рибу вийняти, викласти в інший посуд, зверху її полити відваром, в якому вона варилася, посипати нарізаною петрушкою.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00