169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Форель - 1 кг
Вино сухе біле - 700 мл
Лимони - 1 шт.
Сіль
Зелень - 3 гілочки
Directions
1Форель вимити, зняти шкірку, нарізати на великі шматки. Шматки форелі покласти в каструлю, полити вином і посолити. Вино має закрити форель наполовину. Додати до риби, залитої вином, дольки лимона, туди ж покласти вершкове масло.
2Каструлю з рибою поставити на вогонь і довести до закипання вина. Після цього вогонь зменшити, каструлю закрити кришкою, продовжити тушкувати форель 20 хвилин.
3Готову рибу вийняти, викласти в інший посуд, зверху її полити відваром, в якому вона варилася, посипати нарізаною петрушкою.