Абрикоси, висушені половинками

  

9 Березня, 2018

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Абрикоси

Лимонна кислота

ДЛЯ СИРОПУ:

Цукор - 1 кг

Вода - 1 л

Directions

1Зрілі здорові абрикоси розрізати на половинки, кісточки видалити. Покласти плоди в підкислену лимонною кислотою воду, щоб не потемніли, потім дати їм обсохнути.

2Проварити абрикоси 5‑10 хвилин в цукровому сиропі.

3Потім посуд відставити з плити на добу.

4Після абрикоси вийняти, дати стекти воді та сушити на сонці або в сушарці спочатку при 50°C, потім при 65°C, а закінчувати при 60°C.

00:00