Абрикоси з медом

  

16 Жовтня, 2016

Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Абрикоси - 3 кг

Мед - 250 г

Цукор - 750 г

Вода - 1 л

Горілка - 2 ч. ложки на кожну банку

Directions

1Міцні плоди на кілька хвилин опустити в киплячу воду, очистити від шкірки, розрізати навпіл, видалити кісточки.

2СИРОП: Цукор і мед залити водою, довести до кипіння.

3Половинки абрикосів укласти в банки, залити киплячим сиропом. Влити в банки по 2 ч. ложки горілки. У кожну банку можна покласти по кілька ядер абрикосових кісточок.

4Банки з абрикосами пастеризувати при 85°С: 0,5 л - 10 хвилин; 1 л - 20 хвилин; 3 л - 25 хвилин.

5Банки закатати, перевернути догори дном і залишити до повного охолодження.

00:00