Аджика (з зеленню) консервація лікувальне харчування 11 Листопада, 2017 171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит) Ingredients Помідори - 3 кг Перець гострий червоний Часник - 1 головка Петрушка - 2 пучка Кінза - 3 пучка Базилік свіжий - 1‑2 пучка Сіль Куркума - 1 ч. ложка Зіра - 1 ч. ложка Directions 1Помідори вимити та подрібнити в блендері або дрібно нарізати. 2Покласти помідорну масу в казан або каструлю з товстим дном, кип'ятити, помішуючи, на малому вогні, додати сіль. 3Зелень, часник, перець дрібно нарізати та покласти в помідори, перемішати, дати закипіти. 4Через 10 хвилин додати приправу та кип'ятити ще 5‑10 хвилин. 5Зняти аджику з вогню і розкласти по стерилізованих банках, закатати, перевернути банки вниз кришками, укутати до повного охолодження.Дієта для підвищення імунітету 00:00