Аджика (з зеленню)

    

11 Листопада, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Помідори - 3 кг

Перець гострий червоний

Часник - 1 головка

Петрушка - 2 пучка

Кінза - 3 пучка

Базилік свіжий - 1‑2 пучка

Сіль

Куркума - 1 ч. ложка

Зіра - 1 ч. ложка

Directions

1Помідори вимити та подрібнити в блендері або дрібно нарізати.

2Покласти помідорну масу в казан або каструлю з товстим дном, кип'ятити, помішуючи, на малому вогні, додати сіль.

3Зелень, часник, перець дрібно нарізати та покласти в помідори, перемішати, дати закипіти.

4Через 10 хвилин додати приправу та кип'ятити ще 5‑10 хвилин.

5Зняти аджику з вогню і розкласти по стерилізованих банках, закатати, перевернути банки вниз кришками, укутати до повного охолодження.

Дієта для підвищення імунітету

00:00