Аджика з оливковою олією

    

25 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Помідори - 3 кг

Перець болгарський - 600 г

Часник - 400 г

Олія оливкова - 100 мл

Перець духмяний - 10 горошин

Сіль - 3 ст. ложки

Directions

1Вимити й очистити овочі, нарізати великими шматками та подрібнити у блендері. В овочеву масу додати сіль, духмяний перець і покласти в чашу мультиварки. Включити режим «Тушкування» на 1 годину.

2Прокип'ятити на плиті 5 хвилин оливкову олію.

3Розкласти готову аджику в стерилізовані банки і в кожну з них налити зверху по 1 ст. ложці оливкової олії. Герметично закрити банки металевими кришками.

4Зберігати банки з аджикою в холодильнику.

00:00