Ананас-гриль з ягідним джемом і морозивом

    

3 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Ананас - 0,25 шт.

Морозиво - 100 г

Джем ягідний (варення або топінг) - 20 г

Коньяк - 20 мл

Масло вершкове для смаження

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Листя м'яти

Directions

1Зрізати у ананаса верхівку та шкірку. Нарізати кружальцями завтовшки 1,5-2 см. Видалити в кожному кружальці серцевину, якщо вона занадто жорстка.

2Обсмажувати ананас на сковороді-гриль, змащеній вершковим маслом, по 1-2 хвилини з кожного боку.

3Влити до ананасу коньяк, підпалити.

4Викласти кружальця ананаса на тарілку. Додати кульку морозива та джем. При подачі прикрасити десерт листочками м'яти.

00:00