Апельсинові шкірки у шоколаді
Апельсинові шкірки у шоколаді

Апельсинові шкірки у шоколаді

      

2 Серпня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 12 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Цукати з апельсинової шкірки, розрізаної четвертинками - 130 г

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Шоколад темний - 70 г

Directions

1Розташувати цукати з апельсинової шкірки на дротяній стійці і дати підсушитися при кімнатній температурі протягом ночі.

2На наступний день розрізати їх на смужки завширшки 5‑6 мм.

3Розтопити шоколад у пароварці або мікрохвильовій печі при 113‑122°F (45‑50°C) (використовувати кухонний термометр). Налити третину або половину на мармурову поверхню. Дати шоколаду охолонути до 79‑81°F (26‑27°C), потім покласти його на верх залишків гарячого шоколаду. Коли температура цієї нової суміші досягне 86‑88°F (30‑31°C), вона готова до використання.

4Заглазурувати апельсинові шкірки у розм'якшеному шоколаді за допомогою вилки. Злити надлишок шоколаду та покласти шоколадні апельсинові шкірки на лист пергаменту. Дати затвердіти при кімнатній температурі.

00:00