Апельсин фарширований десерти італійська кухня 17 Серпня, 2018 50 рецептов итальянской кухни Ingredients Апельсини - 6 шт. великих і соковитих Мигдаль очищений - 100 г Фініки очищені - 200 г Цукор - 4 ст. ложки Апельсиновий сік - 50 г Коньяк - 25 г Цукрова пудра - 150 г Directions 1Очистити від шкірки апельсини, нарізати горизонтально тонкими скибочками. 2На кожне блюдце покласти шарами скибочки апельсина, нарізаний тонкими шматочками мигдаль, дрібно нарізані фініки та цукор. 3Перемішати апельсиновий сік, коньяк, цукрову пудру та вилити потроху на кожен апельсин. Поставити в холодильник на кілька годин. 00:00