консервовані гриби
консервовані гриби

Асорті грибне (маслюки й опеньки з майонезом)

    

29 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr

Ingredients

Маслюки - 250 г

Опеньки - 250 г

Майонез - 100 г

Цибуля - 1 шт.

Оливкова олія - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Гриби промити, очистити та нарізати шматочками. Ріпчасту цибулю очистити та нарізати тонкими півкільцями.

2У чашу мультиварки влити оливкову олію, покласти гриби. Включити режим «Смаження» або «Випічка» на 40 хвилин. Готувати гриби при відкритій кришці, щоб випаровувалася зайва волога.

3Через 20 хвилин додати нарізану цибулю, сіль, чорний перець.

4Ще через 10 хвилин додати майонез. Закрити кришку та готувати 10 хвилин.

5Гарячі гриби укласти в скляні банки, закрити кришками та поставити банки стерилізуватися на 30-60 хвилин.

6Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00