Асорті з малосольної риби закуски, страви з риби японська кухня 4 Лютого, 2019 Японская кухня Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Оселедець малосольний - 100 г філе Горбуша малосольна - 100 г філе Сьомга малосольна - 100 г філе Помідори - 1 шт. Апельсини - 1 шт. невеликий Селера - 1 стебло Саке - 1 ч. ложка Directions 1Філе оселедця, горбуші та сьомги нарізати невеликими скибочками. Помідор нарізати кружальцями. Стебло селери нарізати. Апельсин розрізати навпіл, одну половинку нарізати кружальцями, з другої вичавити сік. 2Скибочки риби, кружальця помідора та апельсина, селеру красиво розкласти по тарілках, полити закуску апельсиновим соком, змішаним з саке. 00:00 Nutrition Facts Calories224 ккал