рис із шоколадним соусом
рис із шоколадним соусом

Баба з рису по-марокканськи

  ,   

28 Серпня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

Рис - 200 г

Молоко - 0,5 л

Цукор - 80 г

Ванільний цукор - 0,5 пакетика

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Сіль - 1 щіпка

ДЛЯ ПІДЛИВИ:

Цукрова пудра - 100 г

Какао-порошок - 2 ст. ложки

Вода - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 1‑2 ст. ложки

Directions

1Зварити рис у молоці, додавши цукор, ванільний цукор і вершкове масло. Остудити.

2СОУС: Просіяти цукрову пудру та какао, додати гарячу воду, перемішати, покласти вершкове масло.

3Рис розкласти в чашки та залити ще теплим соусом.

4Подавати в холодному вигляді на десерт.

00:00