100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Хліб пшеничний - 200 г
Молоко - 1 склянка
Яйця - 2 шт.
Цукор - 2 ст. ложки
Сир (творог) - 100 г
Яблука - 4 шт.
Сухарі панірувальні або борошно - 2 ст. ложки
Маргарин - 1 ст. ложка
Соус білий ванільний
Directions
1Черствий пшеничний хліб нарізати шматочками та замочити в підсолодженій яєчно-молочної суміші.
2Розмокший хліб розтерти, додати сир (творог) і дуже дрібно нарізані яблука, панірувальні сухарі або борошно, все ретельно змішати.
3Приготовану масу викласти в глибоку форму з хвилястими боками, змащену маргарином і обсипану панірувальними сухарями. Випікати в помірно нагрітій духовці 30 хвилин.
4Готову бабку викласти на блюдо й облити гарячим білим ванільним соусом так, щоб вона їм просочилася.