Баба з яблуками та сиром (творогом)

    , ,

24 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Хліб пшеничний - 200 г

Молоко - 1 склянка

Яйця - 2 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Сир (творог) - 100 г

Яблука - 4 шт.

Сухарі панірувальні або борошно - 2 ст. ложки

Маргарин - 1 ст. ложка

Соус білий ванільний

Directions

1Черствий пшеничний хліб нарізати шматочками та замочити в підсолодженій яєчно-молочної суміші.

2Розмокший хліб розтерти, додати сир (творог) і дуже дрібно нарізані яблука, панірувальні сухарі або борошно, все ретельно змішати.

3Приготовану масу викласти в глибоку форму з хвилястими боками, змащену маргарином і обсипану панірувальними сухарями. Випікати в помірно нагрітій духовці 30 хвилин.

4Готову бабку викласти на блюдо й облити гарячим білим ванільним соусом так, щоб вона їм просочилася.

Дієта при гіпотонії

00:00