Бабка з рису та сиру (творога)

    ,

15 Квітня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис довгозерний - 100 г

Сир (творог) - 200 г

Яйця - 1 шт.

Волоські горіхи - 0,25 склянки нарізаних ядер

Вершки 32‑38% - 3 ст. ложки

Олія - 1 ст. ложка

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Перець червоний - 1 шт.

Directions

1Рис замочити на кілька годин.

2Потім рис промити, залити водою, зварити до готовності, відкинути на сито, промити і дати стекти воді.

3Перець вимити, нарізати смужками.

4У посуд налити олію, покласти рис, перемішаний з нарізаними горіхами, наступним шаром - сир, все посипати панірувальними сухарями, нарізаним перцем.

5Випікати в духовці при 160°С 10‑15 хвилин.

Дієта для зміцнення хребта

00:00