Бабка яблучна
Бабка яблучна

Бабка яблучна

      

25 Вересня, 2018

50 рецептов украинской кухни

Ingredients

Яблука - 500 г

Сметана - 0,5 склянки

Яйця - 3 шт.

Цукор - 5 ст. ложок

Борошно - 2,5 ст. ложки

Кориця мелена - 1 ч. ложка

Масло - 1 ст. ложка

Directions

1Цукор розтерти з яєчними жовтками та сметаною, поступово додавати борошно.

2Половину яблук натерти на тертці, половину нарізати дрібними кубиками без шкірки.

3Змішати все (цукор з жовтками та сметаною і яблука), додати корицю, збиті білки. Помістити масу у форму, змащену маслом та обсипану борошном.

4Випікати у духовці на невеликому вогні близько 1 години.

5Їсти у гарячому або теплому вигляді.

00:00