Багет із помідорами та базиліком

    , ,

9 Березня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Багет - 4 скибочки

Помідори - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Базилік - 2-3 гілочки зелені

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Сіль

Цукор

Перець мелений

Directions

1Багет нарізати навскоси скибочками. У сковороді розігріти 1 ст. ложку оливкової олії, покласти скибочки багета й обсмажити з двох боків до золотистого кольору. Скибочки багета також можна розкласти на решітці та підсушити в духовці 8‑10 хвилин при 180°C.

2Натерти готові грінки розрізаним навпіл зубчиком часнику.

3Залишки часник очистити і дрібно нарізати. Базилік вимити, обсушити і нарізати.

4З помідорів зняти шкірку (для цього помідори на 1 хвилину опустити в окріп, потім одразу перекласти в холодну воду) та нашаткувати маленькими кубиками.

5Помідори покласти в посуд, додати нарізаний часник, базилік, сіль, мелений перець, і якщо помідори мають кислий смак, то дрібку цукру. Все перемішати і заправити оливковою олією.

6На грінки покласти помідорову суміш, скропити оливковою олією і прикрасити зеленню базиліку.

7Подавати багет одразу, поки він хрусткий.

00:00