Баккала з картоплею та шафраном

    

21 Лютого, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 40 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баккала (сушена тріска) - 650 г

Картопля - 300 г

Шафран - 1 щіпка

Петрушка свіжа нарізана  - 1 ст. ложка

Лавровий лист - 1 шт.

Масло несолене - 70 г / 5 ст. ложок

Перець каєнський

Сіль

Directions

1Очистити картоплю і за допомогою невеликого ножа, надати картоплинам правильну форму.

2У каструлі довести до кипіння 1 л добре посоленої води, шафран і лавровий лист. Варити картоплю в киплячій воді, доки вона не стане м'якою, але збереже форму. Тримати теплою у воді, в якій картопля варилася.

3Тим часом нарізати тріску на шматочки та посолити.

4Розтопити вершкове масло та смажити каєнський перець в сковороді приблизно 10 хвилин, перегорнути в середині готування і посипати частиною петрушки в кінці.

5Картоплю злити, нарізати товстими кружальцями та розподілити на окремі тарілки. Покласти скибочки тріски на картоплю, прикрасити каєнським перцем і петрушкою і подавати.

00:00