баклажани фаршировані
баклажани фаршировані

Баклажани з начинкою з курячого м’яса

    , ,

24 Березня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Курка - 200 г білого м'яса

Родзинки без кісточок - 50 г

Баклажани - 2 шт. великих

Цибуля - 1 шт. невелика

Часник - 2 зубчики

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Петрушка - 1 пучок зелені

Перець червоний мелений

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Куряче м'ясо промити, дрібно нарізати.

2Цибулю та часник очистити, дрібно нашаткувати. Родзинки промити, замочити на 10 хвилин в теплій кип'яченій воді. Баклажани нарізати навпіл уздовж, акуратно вирізати м'якоть і подрібнити її. Зелень петрушки вимити, дрібно нарізати.

3ФАРШ: Курку тушкувати разом із м'якоттю баклажанів, цибулею і часником, додати родзинки та лимонний сік, посолити, поперчити та перемішати.

4Фаршем наповнити половинки баклажанів і запікати в попередньо розігрітій духовці 15 хвилин.

5Готові баклажани розкласти по тарілках, посипати зеленню петрушки та подати до столу.

00:00