Баклажани по-корейськи

    

20 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Баклажани - 500 г

Перець болгарський - 500 г

Цибуля - 2 шт.

Морква - 1 шт. середня

Часник - 1 головка

Перець червоний гострий - 1 маленький стручок

Олія - 2 ст. ложки

Оцет 9% -1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Всі овочі вимити й очистити. Баклажани нарізати соломкою та помістити в глибокий посуд, засипати сіллю, перемішати і залишити на 1 годину.

2Всі інші овочі нарізати невеликими шматочками і також помістити в глибокий посуд, додати оцет і залишити маринуватися на 5 годин.

3У чашу мультиварки налити олію, покласти промиті від солі баклажани. Встановити режим «Тушкування» та смажити баклажани до золотистого кольору.

4Дістати готові баклажани та перемішати їх з маринованими овочами.

5Розкласти баклажани в стерилізовані банки, закрити кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00