Баклажани фаршировані

    

18 Липня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баклажани - 2 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Сир (творог) - 200 г

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Кетчуп - 1 ст. ложка

Часник - 2 зубчики

Суміш сушених пряних трав - 1,5 ч. ложки

Сир твердий - 50 г

Сіль

Перець мелений

Directions

1Баклажани розрізати уздовж навпіл, видалити м'якоть, залишивши приблизно 0,5 см.

2Змастити жаростійке блюдо невеликою кількістю олії. Покласти половинки баклажанів.

3Вийняту м'якоть нарізати кубиками й обсмажити на олії разом з рубаним луком і часником. Додати томат-пюре, трави і прогріти під кришкою кілька хвилин.

4Охолодити і додати протертий сир (творог), частину тетртого сиру, посолити, поперчити.

5Викласти суміш у половинки баклажанів і посипати тертим сиром. Запікати у духовці в 20 хвилин при 220°С.

6Викласти баклажани на блюдо, підлити кетчуп.

00:00