Баклажани фаршировані по-єгипетськи

      

17 Березня, 2018

Это вкусно 2017 №10

Ingredients

Баклажани - 600 г

М'ясо - 400 г фаршу

Сир твердий - 100 г

Помідори - 300 г

Часник - 1 невелика головка

Олія - 100 мл

Перець чорний

Перц червоний пекучий

Сіль

Зелень

Directions

1Молоді, правильної форми невеликі баклажани очистити від плодоніжок і розрізати на дві повздовжні половини. Вийняти серцевину, злегка посолити і залишити.

2Через півгодини відцідити сік.

3М'якоть дрібно нарізати, трохи потушкувати в половині олії.

4Фарш посолити, поперчити. Додати обсмажену з цибулею м'якоть баклажана, дрібно нарізану зелень і подрібнений часник. Все ретельно вимісити.

5Фаршем наповнити половинки баклажанів, укласти на деко, накрити скибочками помідорів, посипати тертим сиром і запекти в духовці на сильному вогні.

6Готову страву посипати петрушкою.

00:00