Баклажани фаршировані яловичиною
Баклажани фаршировані яловичиною

Баклажани фаршировані (яловичиною)

    

27 Серпня, 2018

50 рецептов итальянской кухни

Ingredients

Баклажани - 4 шт.

Яловичина - 50 г

Сир - 50 г

Сухарі панірувальні - 50 г

Яйця - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Помідори - 5 шт.

Масло вершкове - 50 г

Бульйон м'ясний

Базилік

Зелень петрушки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Промити баклажани, видалити плодоніжки, зробити 4‑5 вертикальних надрізів навколо, посолити та залишити на 30 хвилин.

2ФАРШ: М'ясо дрібно порубати, перемішати з тертим сиром, панірувальними сухарями, яйцем, часником, дрібно нарізаними базиліком і петрушкою, сіллю, перцем.

3Змити з баклажанів сіль, обсушити їх і покласти фарш у кожен надріз.

4Обсмажити у вершковому маслі, додати очищені від шкірки та дрібно нарізані помідори, залити бульйоном і тушкувати на невеликому вогні.

00:00