Банани в клярі (з рисового борошна)

  

11 Квітня, 2018

16 рецептів Юлії Висоцької. Десерти (Домашня колекція СТБ)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Банани - 3 шт.

Борошно рисове - 100 г

Цукрова пудра - 50 г

Вода газована холодна - 100 мл

Олія арахісова - 2 ст. ложки

Directions

1Борошно всипати в глибокий посуд, влити газовану воду, все вимішати. Консистенція кляру має нагадувати рідку сметану.

2Розігріти у сковороді вок арахісову олію.

3Банани почистити, розрізати вздовж і вмочити в кляр.

4Смажити по кілька хвилин на кожному боці до золотистого кольору. Готові банани присипати цукровою пудрою.

Якщо немає арахісової, можна взяти будь-яку іншу рослинну олію, але без сильного запаху.

00:00