Баранина з салатом (з авокадо) салати, страви з м'яса 22 Лютого, 2018 Готовим из баранины (Семь поварят) Cook: 1 hr 15 mins Yields: 6 порцій Ingredients Баранина - 700 г м'якоті Вино біле сухе - 0,5 склянки Сік ананасовий - 0,5 склянки Лимон - 2-4 ст. ложки соку Кінза рубана - 8 ст. ложок Перець чилі - 3 шт. Часник - 2 зубчики Цибуля ріпчаста - 1 шт. Олія - 2 ст. ложки Авокадо - 1 шт. Помідори - 1 шт. Directions 1М'ясо нарізати тонкими скибочками впоперек волокон. Чилі подрібнити. 2Змішати по 1 ст. ложці вина та соків, додати частину рубаної кінзи, третину подрібненого чилі та половину рубаного часнику, суміш відкласти. 3Залишок вина, соків, кінзи, чилі та часнику змішати, з'єднати з м'ясом, маринувати 1 годину. 4САЛАТ: Авокадо очистити від кісточки та шкірки, дрібно нарізати, з'єднати з відкладеною сумішшю, додати дрібно нарізаний помідор, перемішати. 5Качан салату розібрати на листя, нарізати смужками, укласти їх по краю блюда, на них - приготований салат. 6Мариноване м'ясо обсмажувати на олії 2‑3 хвилини, потім вийняти. 7На цій самій олії обсмажити цибулю, додати м'ясо та смажити все разом ще 1‑2 хвилини. 8Готове м'ясо перекласти на блюдо з салатом. 00:00