Баранина з сочевицею

    

23 Лютого, 2018

19 рецептів Юлії Висоцької. Страви з м'яса (Домашня колекція СТБ)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Баранина - 2 кг

Сочевиця - 6 ст. ложок

Олія - 2-3 ст. ложки

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Імбир тертий - 2 ст. ложки

Часник - 5 зубчиків

Вино червоне сухе - 200 мл

Мед - 1 ст. ложка

Соєвий соус - 1 ст. ложка

Перець чилі сухий - 1 шт або 1 щіпка

Кориця мелена - 0,5 ч. ложки

Каррі - 0,5 ч. ложки

Directions

1У великій каструлі розігріти олію і обсмажити в ній шматки баранини з усіх боків. Вийняти баранину, дати їй відпочити кілька хвилин.

2МАРИНАД: У каструлю, в якій смажилося м'ясо, всипати імбир, каррі, дрібно нарізані цибулю і часник. Перемішати, злегка просмажити, додати червоне вино, мед, соєвий соус, розкришений руками перець чилі та корицю.

3Покласти в маринад м'ясо, влити гарячу воду так, щоб м'ясо було повністю покрито соусом із водою, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 1,5 години.

4Додати сочевицю і тушкувати все разом на повільному вогні ще 40 хвилин.

Рецепт з острову Пхукет

00:00