Батончики висівкові з шоколадною помадкою

    ,

24 Лютого, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Висівки вівсяні - 8 ст. ложок

Цукор або порошок цукрозамінника - 6 ст. ложок

Молоко сухе знежирене - 7 ст. ложок

Какао-порошок знежирений без цукру - 4 ч. ложки

Сир (творог) знежирений м'який - 1 ст. ложка

Вода - 3 ст. ложки

Directions

1Змішати вівсяні висівки, 4 ст. ложки знежиреного сухого молока, 3 ст. ложки цукрозамінника та 2 ст. ложки води. Добре розтерти до однорідної маси.

2Дно та стінки форми викласти харчовою плівкою або пекарським папером. Рівномірно викласти тісто по дну контейнера і поставити в морозилку на 30 хвилин.

3НАЧИНКА: Змішати какао-порошок, 3 ст. ложки сухого знежиреного молока, 3 ст. ложки цукрозамінника та знежирений сир (творог). Добре перемішати. Якщо маса дуже густа, додати 1‑2 ст. ложки води, щоб вийшла консистенція густої сметани.

4Шоколадний крем рівномірно розподілити по охолодженому тісту та поставити форму в морозилку на 1 годину.

5Десерт дістати з контейнера і розрізати на порційні шматки (батончики). Зберігати краще в морозилці.

00:00