Батон житньо-пшеничний з сухофруктами

    ,

24 Лютого, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно житнє обдирне - 150 г

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 100 г

Пластівці з 5 злаків - 3 ст. ложки

Квас сухий хлібний - 3 ст. ложки

Цукор - 10 г

Сіль - 0,75 ч. ложки

Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки

Олія - 1,5 ч. ложки

Вода - 170 мл

Чорнослив - 20 г

Курага - 20 г

Directions

1Закладка інгредієнтів за принципом: спочатку рідина, потім борошно, в кінці покласти дріжджі.

2Заміс проводити на режимі «Французький», в кінці замісу додати нарізані сухофрукти.

3Після хлібопічку відключити, дати тісту за 1 годину піднятися приблизно в 1,5‑2 рази, потім змастити його олією.

4Включити режим «Випічка» на 1 годину 30 хвилин.

5Хліб остуджувати близько однієї години на решітці.

00:00