Батон по-італійськи

    , ,

25 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Дріжджі сухі - 1 маленька мірна ложка

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 400 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Молоко сухе - 1 велика мірна ложка

Олія - 1 велика мірна ложка

Вода - 280 мл

Directions

1Викласти всі компоненти в ємність хлібопічки: дріжджі, борошно, сіль, олію, далі рідкі інгредієнти: воду та молоко налити зверху.

2Якщо немає сухого молока, можна замінити його звичайним молоком з урахуванням незмінної загальної кількості рідини.

3Вибрати програму «Французький» і натиснути «Старт».

Для хлібопічки Panasonic SD-255

00:00