Батон пшеничний

    ,

23 Лютого, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 50 mins
  • Yields: 800 г

Ingredients

Вода - 290 мл

Борошно - 570 г

Олія соняшникова - 1 велика мірна ложка

Масло вершкове - 1 маленька мірна ложка

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Цукор - 1 велика мірна ложка

Дріжджі сухі - 1,25 маленькі мірні ложки

Directions

1У ємність викласти продукти відповідно до інструкції.

2Після замісу зробити паралельні надрізи на тісті.

3Включити програму «Французький» (French), час приготування 3 години 50 хвилин.

Для хлібопічки Zelmer 43Z011

00:00