Биточки з червоної риби

    

4 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Червона риба - 300 г філе

Масло вершкове - 100 г

Картопля - 8 шт.

Яйця - 3 шт.

Кріп - 1 пучок

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Очистити та відварити картоплю, приготувати з неї пюре. Відварити рибу в підсоленій воді, подрібнити. Промити та дрібно нарізати зелень.

2Додати до картопляного пюре рибне філе, сире яйце, зелень, чорний мелений перець і сіль. Все перемішати та сформувати з маси биточки.

3Обваляти їх в пшеничному борошні й обсмажити на вершковому маслі в мультиварці на режимі «Випічка» з кожного боку по 15 хвилин.

00:00