манні биточки з варенням
манні биточки з варенням

Биточки манні з варенням

  , ,

20 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Манна крупа - 4 ст. ложки

Молоко - 2 склянки

Борошно - 2 ст. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Масло топлене або маргарин - 2 ст. ложки

Варення або ягідний соус - 3 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Сіль

Directions

1Налити в каструлю молоко, покласти сіль і цукор, розмішати, довести на малому вогні до кипіння. Всипати, помішуючи, манну крупу та варити 10 хвилин.

2Охолодити кашу, додати сире яйце, добре все вимішати.

3Сформувати биточки, запанірувати їх в борошні та підсмажити.

4Подавати по 2‑3 шт. на порцію, поливши варенням або ягідним соусом.

00:00