Биточки м’ясні з начинкою страви з м'яса духовка 18 Жовтня, 2016 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Яловичина - 300 г Свинина - 300 г Яйця - 1 шт. Вода - 0,5 склянки Сіль Перець чорний мелений ДЛЯ НАЧИНКИ: Гриби сушені - 100 г Цибуля - 1-2 шт. Масло вершкове - 1 ст. ложка Олія для фритюру Сіль Directions 1М'ясо промити, очистити від плівок і двічі пропустити через м'ясорубку. 2Фарш приправити спеціями, сіллю, додати яйце, добре вимішати, поступово підливаючи холодну воду, і обробити на коржі розміром з долоню. 3НАЧИНКА: Гриби замочити, добре промити, відварити, злити бульйон, дрібно нарізати та підсмажити на маслі з подрібненою цибулею. 4Начинку посолити, укласти на м'ясні коржі та сформувати биточки. 5Сковороду з товстим дном добре прогріти, влити олію та обсмажити в ній биточки до утворення скоринки. 6Перекласти биточки в сотейник (або залишити в тій самій сковороді) і довести до готовності в попередньо нагрітій духовці. 00:00