Борщ вегетаріанський (з грибами)

    ,

28 Лютого, 2018

800 лучших рецептов для микроволновой печи

Ingredients

Буряк - 3 шт. невеликі

Цибуля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Петрушка - 1 корінь

Цвітна капуста або білокачанна - 0,25 качана

Помідори (за бажання)

Гриби сушені - 1 склянка

Вода - 10 склянок

Олія - 2 ст. ложки

Селера - подрібнена зелень

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Очищену цибулю нарізати кільцями, моркву і корінь петрушки - кружальцями.

2Буряк вимити, наколоти в декількох місцях виделкою, помістити в жаростійкий посуд і запікати в мікрохвильовці при повній потужності 10 хвилин. Потім остудити, очистити та нарізати соломкою.

3Подрібнені овочі покласти в глибоку каструлю, додати олію і прогрівати 3 хвилини при максимальній потужності.

4Додати сіль, чорний перець, сушені гриби, влити воду та варити при закритій кришці 10 хвилин при тій самій потужності.

5Перед подачею до столу додати подрібнену зелень селери.

00:00