борщ
борщ

Борщ вегетаріанський (з коренем петрушки та стеблом селери)

    ,

29 Грудня, 2019

250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)

Ingredients

Буряк - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Картопля - 1 шт.

Селера - 2 стебла

Капуста - 1/3 качана

Перець болгарський - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Томатна паста - 4 ст. ложки

Кріп - 6 гілочок

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Лавровий лист - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Directions

1Буряк, моркву, корінь петрушки, картоплю очистити, нарізати кубиками. Нарізати капусту, перець.

2Всі овочі змішати (крім капусти), залити гарячою водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, туди ж додати цибулину.

3Через 10 хвилин після варіння до борщу додати капусту, продовжувати кип'ятити. Покласти томатну пасту, сіль, цукор, олію, лавровий лист і зварити до готовності овочів на маленькому вогні.

4Перед подачею прямо в тарілку з борщем насипати зелень, додати сметану.

00:00