Борщ зі ставридою перші страви здорове харчування 10 Березня, 2018 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Ставрида - 200 г Картопля - 2 шт. Морква - 1 шт. Буряк - 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Томатна паста - 2 ст. ложки Зелена цибуля - 3 стебла Олія - 3 ст. ложки Сметана - 2 ст. ложки Directions 1Ставриду обробити, вичистити та вимити. З голови, кісток і хвостової частині зварити рибний бульйон до стану клейкості, потім процідити. 2Овочі вимити й очистити, натерти на тертці, пасерувати в олії з нарізаною цибулею з додаванням томатної пасти. 3У проціджений рибний бульйон покласти нарізану кубиками картоплю і варити 10 хвилин. 4Потім додати пасеровані овочі та варити ще 10‑15 хвилин до готовності. 5Окремо варити філе риби 10 хвилин, бульйон з-під нього підлити в борщ і дати закипіти. 6З борщем подати відварну рибу, посипану нарізаною зеленню.Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу 00:00