Борщ класичний

    

28 Листопада, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 2 hrs

Ingredients

Яловичина - 300 г

Капуста білокачанна - 200 г

Картопля - 4 шт.

Морква - 1 шт.

Буряк - 1 невеликий

Цибуля - 1 шт.

Томатна паста - 1 ст. ложка

Спеції

Вода

Сіль

Directions

1Овочі вимити й очистити. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю подрібнити. Картоплю нарізати брусочками, нашаткувати капусту.

2Викласти овочі та шматочки м'яса в чашу мультиварки, налити воду до верхньої позначки. Зверху встановити ємність для варіння на пару та покласти буряк, нарізаний великими шматочками. Закрити кришку мультиварки та готувати в режимі «Тушкування» або «Суп» 1 годину.

3Потім дістати буряк і натерти на крупній тертці. Покласти його в мультиварку, додати томатну пасту, сіль, спеції та готувати ще 1 годину.

00:00