Борщ по-польськи

    ,

3 Березня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Гриби білі сушені - 50 г

Картопля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Бруква - 1 шт.

Буряк - 4 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія - 50 г

Лавровий лист - 1 шт.

Сіль

Кріп

Зелень петрушки

Directions

1Гриби вимити, очистити, відварити та нарізати, а відвар процідити.

2Цибулю, моркву, брукву та картоплю відварити та натерти.

3Буряк вимити, очистити, відварити або спекти, потім дрібно нарізати.

4Всі продукти помістити в каструлю, покласти лавровий лист, зелень, залити водою, довести до кипіння. Після цього влити олію, посолити та варити на маленькому вогні.

00:00