борщ
борщ

Борщ український

      

29 Листопада, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 1 hr 20 mins

Ingredients

Яловичина - 300 г

Капуста білокачанна - 150 г

Картопля - 4 шт.

Часник - 3 зубчики

Буряк - 1 шт.

Морква - 1 шт.,

Цибуля - 1 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Олія - 4 ст. ложки

Томатна паста - 2 ст. ложки

Оцет - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Вода - 2,5 л

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати кубиками. Овочі вимити й очистити. Буряк, моркву та перець нарізати соломкою, картоплю брусочками. Дрібно нарізати цибулю та петрушку. Капусту тонко нашаткувати.

2Влити масло в чашу мультиварки й обсмажувати цибулю та петрушку 5 хвилин в режимі «Смаження» при відкритій кришці.

3Додати моркву з перцем і буряком, перемішати та обсмажувати ще 5 хвилин.

4Потім додати м'ясо і готувати ще 10 хвилин, постійно помішуючи.

5Переключити на режим «Тушкування». Додати томатну пасту та 150 мл води, цукор і оцет, перемішати, закрити кришку та готувати 10 хвилин.

6Потім покласти капусту та картоплю, перемішати. Влити воду до верхньої позначки. посолити, поперчити. Вибрати режим «Суп» або «Тушкування» і готувати 40 хвилин.

7Дрібно нарізати часник і додати в борщ. Готувати ще 10 хвилин.

00:00