Борщ холодний з морською рибою перші страви здорове харчування 16 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Буряк - 500 г Риба морська - 300 г Огірки - 250 г Цибуля зелена - 1 пучок Кріп - 1 пучок Яйця - 2 шт. Сіль Цукор Оцет або лимонна кислота Cметана Directions 1Відварити буряк, очистити, нарізати дрібною соломкою. Прокип'ятити з оцтом, охолодити. 2Порізати огірки. Нашаткувати зелену цибулю, розтерти з сіллю, покласти в борщ. Заправити сіллю та цукром за смаком. 3При подачі заправити сметаною, зеленню кропу, в тарілки кладеться риба, краще гарячого копчення, і по половинці яйця. 00:00